SINDS 1969 BETROKKEN BIJ HET MKB

Baas + Vlaanderen: hart voor de zaak, passie voor het vak
De historie van Baas + Vlaanderen gaat terug tot 1969. In dat jaar startte Henk Vlaanderen zijn accountantspraktijk. Afkomstig van één van de Big Four kantoren – het huidige KPMG – nam hij een MKB-praktijk over in het nabijgelegen Laren. Al snel verhuisde het kantoor naar Huizen. In al die jaren was en is hij als accountant eveneens vertrouwenspersoon voor zeer veel ondernemers. In 1999 werd het team versterkt met Dick Baas. Ook hij had een gedegen accountantsopleiding bij een Big Four kantoor – het huidige EY – achter de rug. Samen delen Baas en Vlaanderen een voorliefde voor het MKB. Want, wat is er nu mooier om als business partner naast de ondernemer te staan en samen vooruit te kijken?

Baas + Vlaanderen anno nu
In de achterliggende jaren heeft Baas + Vlaanderen veel MKB-ondernemers begeleid en vooruit geholpen. En hoe sterk het accountants vak in de loop der jaren ook is veranderd, het DNA van Baas + Vlaanderen is hetzelfde gebleven. Nog steeds staan alle medewerkers dagelijks MKB-ondernemers bij met deskundige adviezen, praktische oplossingen en fiscale hulp. Omdat ook ons vak onze onderneming is.
Vrijblijvend kennismaken met Baas, Vlaanderen of andere medewerkers? Vul het inschrijfformulier voor een gratis inloopspreekuur in of bel voor een afspraak.

Neem contact met ons op als je vak je onderneming is